• Laaja valikoima teräs- ja metallituotteita

    Pystymme tarjoamaan myös erikoisalumiinit, nikkeliseokset ja titaanit. Välitämme asiakkaan piirustusten mukaisia takeita, valssattuja renkaita ja erikoisprofiileja. Tutustu tuotteisiimme alla

    Laaja valikoima teräs- ja metallituotteita

Esihiotut rakenneteräkset

Valikoimaamme kuuluu rakenneteräs EHR 2132 esihiottuina levyinä. Perusaineena levyissä on EN S355. Materiaalia käytetään tyypillisesti erilaisten työkalujen rakenneosiin sekä koneenrakennuksessa johteisiin, kiinnittimiin ja pöytiin.

Esihiotut rakenneteräkset

Perusaineeltaan esihiotut rakenneteräslevyt ovat teräslaatua EN S355. Ominaisuuksiltaan levyt ovat helposti koneistettavia ja tarvittaessa myös hitsattavissa. Levyjä käytetään yleensä toimitustilassa eli pehmeäksihehkutettuna kovuuteen n.190 HB. Materiaali voidaan hiiletyskarkaista tai nitrata, mikäli kappaleeseen tarvitaan lisää kovuutta. Hiiletyskarkaisulla voidaan saavuttaa kovuus 58 – 59 HRC ja nitraamalla pintakovuus n. 550 HV.

EHR 2132 levyjä käytetään leikkaus- ja puristustyökalujen rakenneosiin kuten irrotuslevyihin ja runkolevyihin sekä muovipuristustyökalujen rakenneosiin kuten muottirunkoihin, tukilevyihin, korokepaloihin ja kiinnityslevyihin. Lisäksi materiaalia käytetään koneenrakennuksessa johteisiin, kiinnittimiin, pöytälevyihin ja muihin hyvää suoruutta ja pinnanlaatua vaativiin osiin.

EHR 2132 esihiottujen lattatankojen toleranssit:

  • paksuus +0,40 / +0,65 mm
  • leveys +0,40 / +0,80 mm
  • pinnankarheus ≤ 3,2 μm Ra
  • pintojen yhdensuuntaisuus 0,10 mm/m