• Teräksestä kilpailukykyä

    Oikein valituilla, asiakkaiden tarpeisiin räätälöidyillä ja käsitellyillä terästuotteilla parannamme asiakkaidemme tuotantoprosessien kannattavuutta. Materiaali- ja lämpökäsittelyosaamisellamme tuemme asiakkaidemme tuotekehitystyötä. Tarjoamme teräkset, erilaiset leikkauspalvelut, lämpökäsittelyt, varastointi- ja kuljetuspalvelut toimitusvarmasti – kaikki samasta yrityksestä.

    Teräksestä kilpailukykyä

Ainetta lisäävä valmistus

Lisäävä valmistus eli Additive Manufacturing (AM) on kehittyvä valmistusmenetelmä. Tunnetuimmasta tekniikasta käytetään nimitystä 3D-tulostus. Tarjoamme teknistä tukea oikean pulverin ja sen lämpökäsittelyn valintaan, jotta 3D-tulostajat pystyvät valmistamaan laadukkaita komponentteja. Pyrimme osaamisellamme ja materiaalivalikoimamme edistämään asiakkaidemme kilpailukykyä markkinoilla.

Tarjoamme

  • valikoiman korkealaatuisia pulvereita
  • lämpökäsittelyn ja kuljetuksen
  • vankan materiaaliosaamisen tuotekehitysprojekteihin

Ratkaisuja ainetta lisäävään valmistukseen

Lisäävässä valmistuksessa jauheen laatu on erittäin tärkeää. Valmistusmenetelmän pitää olla sellainen, että pulveri soveltuu 3D-tulostukseen. Tärkeitä parametreja jauheille ovat muun muassa mikrorakenne, partikkelien kokojakauma, kosteus, happipitoisuus, juoksevuus ja kemiallinen analyysi. 3D-tulostetut tuotteet pitää joko lämpökäsitellä tai pintakäsitellä tulostuksen jälkeen.

TUOTTEEMME JA PALVELUMME AINETTA LISÄÄVÄÄN VALMISTUKSEEN

Tuoteemme

- Böhlerin pulverit
- Höganasin pulverit

Palvelumme

- lämpökäsittelyt
- kuljetuspalvelut