• Teräksestä kilpailukykyä

    Oikein valituilla, asiakkaiden tarpeisiin räätälöidyillä ja käsitellyillä terästuotteilla parannamme asiakkaidemme tuotantoprosessien kannattavuutta. Materiaali- ja lämpökäsittelyosaamisellamme tuemme asiakkaidemme tuotekehitystyötä. Tarjoamme teräkset, erilaiset leikkauspalvelut, lämpökäsittelyt, varastointi- ja kuljetuspalvelut toimitusvarmasti – kaikki samasta yrityksestä.

    Teräksestä kilpailukykyä

ELINTARVIKETEOLLISUUS

Tarjoamme teknistä tukea oikean teräsmateriaalin ja sen lämpökäsittelyn valintaan, jotta elintarviketeollisuuden toimijat saavat kestävämpiä ja turvallisempia komponentteja rakentamiinsa laitteisiin. Pyrimme osaamisellamme ja materiaalivalikoimamme edistämään asiakkaidemme kilpailukykyä markkinoilla.

Tarjoamme

  • laajan valikoiman korkealaatuisia teräksiä
  • leikkauksen, lämpökäsittelyn ja kuljetuksen
  • vankan materiaaliosaamisen tuotekehitysprojekteihin
  • välivarastointipalvelut

Ratkaisuja elintarviketeollisuuteen

Elintarviketeollisuudessa turvallisuus, laatu ja valmistuksen keskeytymättömyys ovat tärkeitä elementtejä onnistuneen tuotannon takaamiseksi. Elintarvikkeiden kanssa kosketuksiin joutuvilla materiaaleilla on erityisiä vaatimuksia kontaminaatioriskin vuoksi. Elintarvikkeita käsiteltäessä tulee varmistua siitä, että normaaleissa käyttöolosuhteissa ei ainesosia saa siirtyä elintarvikkeisiin sellaisia määriä, että ne ovat vaarallisia ihmisten terveydelle tai aiheuttavat muutoksia elintarvikkeeseen tai heikentävät aistinvaraisia ominaisuuksia.

TUOTTEEMME JA PALVELUMME ELINTARVIKETEOLLISUUTEEN

Tuotteemme

- martensiittiset ruostumattomat teräkset
- erikoisteräkset
- akselit
- profiilit

Palvelumme

- leikkaus- ja sahauspalvelut
- lämpökäsittelyt
- kuljetuspalvelut