• Teräksestä kilpailukykyä

    Oikein valituilla, asiakkaiden tarpeisiin räätälöidyillä ja käsitellyillä terästuotteilla parannamme asiakkaidemme tuotantoprosessien kannattavuutta. Materiaali- ja lämpökäsittelyosaamisellamme tuemme asiakkaidemme tuotekehitystyötä. Tarjoamme teräkset, erilaiset leikkauspalvelut, lämpökäsittelyt, varastointi- ja kuljetuspalvelut toimitusvarmasti – kaikki samasta yrityksestä.

    Teräksestä kilpailukykyä

KONE- JA LAITEVALMISTUS

Tarjoamme teknistä tukea oikean teräsmateriaalin ja sen lämpökäsittelyn valintaan, jotta kone- ja laitevalmistajat saavat kestävämpiä komponentteja rakentamiinsa laitteisiin. Pyrimme osaamisellamme ja materiaalivalikoimamme edistämään asiakkaidemme kilpailukykyä markkinoilla.

Tarjoamme

  • laajan valikoiman korkealaatuisia teräksiä
  • leikkauksen, lämpökäsittelyn ja kuljetuksen
  • vankan materiaaliosaamisen
  • välivarastointipalvelut

RATKAISUJA KONE- JA LAITEVALMISTAJILLE

Materiaali ei saa olla innovaation este. Tuomme sinulle lisäarvoa materiaali- ja lämpökäsittelyosaamisellamme. Olemme myös usein mukana tuotekehittelyssä. Olemme siis ratkaisevassa osassa valmistamiesi koneiden ja laitteiden laatua.

Usein asiakkaidemme haasteena on saada kustannussäästöä tuotantoon ja vientimarkkinoilla etenemiseen. Siksi tarjoamme myös jalostettuja tuotteita kuten valssattuja renkaita ja takeita, joiden avulla voit saada säästöä tuotantokustannuksiin. Asiakaskohtainen välivarastopalvelumme lyhentää toimittamiemme tuotteiden ja samalla myös sinun tuotantosi toimitusaikoja. Välivarastostamme toimitamme sinulle komponentit tarpeesi mukaan.

Tuotteemme ja palvelumme metallin jalostajille

Tuotteemme

- valut
- takeet
- erikoistuotteet
- akselit
- profiilit
- martensiittiset ruostumattomat teräkset

Palvelumme

- leikkauspalvelut
- lämpökäsittelyt
- kuljetuspalvelut