• Teräksestä kilpailukykyä

    Oikein valituilla, asiakkaiden tarpeisiin räätälöidyillä ja käsitellyillä terästuotteilla parannamme asiakkaidemme tuotantoprosessien kannattavuutta. Materiaali- ja lämpökäsittelyosaamisellamme tuemme asiakkaidemme tuotekehitystyötä. Tarjoamme teräkset, erilaiset leikkauspalvelut, lämpökäsittelyt, varastointi- ja kuljetuspalvelut toimitusvarmasti – kaikki samasta yrityksestä.

    Teräksestä kilpailukykyä

METALLIEN JALOSTUS

Metallinjalostaja onnistuu tuotannossaan parhaiten optimaalisilla raaka-ainevalinnoilla tuotantovälineissään ja työkaluissaan. Meillä on vuosikymmenten kokemus ja erikoisosaaminen tehokkaimpien teräsratkaisujen tarjoamiseen. Ratkaisumme tarjoavat asiakkaallemme varmuutta ja kestävyyttä tuotantoprosessiin. Meille on kunnia-asia auttaa ja palvella asiakkaitamme.

Tarjoamme

  • laajan valikoiman korkealaatuisia teräksiä
  • leikkaukset lämpökäsittelyt ja kuljetukset
  • metallurgin ja lämpökäsittelyasiantuntijan palvelut
  • paljon tietoa eri materiaaleista

RATKAISUJA METALLINJALOSTAJILLE JA TUOTANTOLAITOKSILLE

Metallinjalostajat ja tuotantolaitokset etsivät aina luotettavia materiaaliratkaisuja. Hinnan ja laadun täytyy silti olla tasapainossa. Oikea teräs oikeaan käyttökohteeseen oikein lämpökäsiteltynä varmistaa optimaalisen lopputuloksen. Lopputuotteen laatu rakennetaan tuotannossa. Siksi autamme valitsemaan oikein – jopa jo suunnitteluvaiheessa.

Pystymme parantamaan esimerkiksi työkalun tai koneen osan kestävyyttä ja sen käyttöikää. Näin lisäämme tuotantoketjusi kannattavuutta ja sujuvuutta. Pystymme kertomaan, mikä materiaali, leikkaustapa ja käsittely sopii parhaiten tarpeeseesi. Tarjoamme teräksen, erilaiset leikkauspalvelut, mahdollisen alihankintakoneistuksen ja lämpökäsittelyn – kaikki saman katon alta.

Tuotteemme ja palvelumme metallin jalostajille

Tuotteemme

- kuumalujat teräkset
- kulutusta kestävät teräkset
- takeet
- valut
- pinnoitusjauheet
- valut (uunirullat)
- erikoisteräkset
- tulenkestävät teräkset

Palvelumme

- leikkauspalvelut
- lämpökäsittelyt
- kuljetuspalvelut