• Teräksestä kilpailukykyä

    Oikein valituilla, asiakkaiden tarpeisiin räätälöidyillä ja käsitellyillä terästuotteilla parannamme asiakkaidemme tuotantoprosessien kannattavuutta. Materiaali- ja lämpökäsittelyosaamisellamme tuemme asiakkaidemme tuotekehitystyötä. Tarjoamme teräkset, erilaiset leikkauspalvelut, lämpökäsittelyt, varastointi- ja kuljetuspalvelut toimitusvarmasti – kaikki samasta yrityksestä.

    Teräksestä kilpailukykyä

METSÄ- JA MAATALOUSKONEIDEN VALMISTAJAT

Metsissä, pelloilla ja teillä käytettävien koneiden ja laitteiden käyttöasteen on oltava mahdollisimman korkea sesonkiaikoina. Koneiden ja laitteiden osissa käytetyn teräksen kulutuskestävyys edesauttaa keskeytyksetöntä ja turvallista työtä.

Tarjoamme

  • korkelaatuiset tuotteet laajasta valikoimasta
  • leikkauksen, lämpökäsittelyn ja kuljetuksen
  • materiaali- ja lämpökäsittelyosaamisen tuotekehitysprojekteihin
  • asiakaskohtaisen varastointipalvelun

RATKAISUJA METSÄ- JA MAATALOUSKONEIDEN VALMISTAJILLE

Osien kestävyys parantaa koneiden ja laitteiden käyttöastetta, antaa pelivaraa huoltovälisuunnitteluun ja kohentaa kuljettajan työturvallisuutta. Materiaalituntemuksemme avulla pystymme tukemaan tuotekehitystä ja materiaalivalintoja koneiden ja niiden komponenttien kulumisen keston parantamiseksi.

Kattavan teräsvalikoiman ja asiakaskohtaisten välivarastojen avulla nopeutamme konevalmistajien toimitusketjuja. Olemme näin osaltamme mukana vahvistamassa asiakkaidemme kilpailukykyä tilausohjautuvassa tuotantoympäristössä.

Tuotteemme ja palvelumme metsä- ja maatalouskoneiden valmistajille

Tuotteemme

- takeet
- tarkkuusvalut
- akselit
- profiilit

Palvelumme

- leikkaus- ja sahauspalvelut
- lämpökäsittelyt
- kuljetuspalvelut