• Teräksestä kilpailukykyä

    Oikein valituilla, asiakkaiden tarpeisiin räätälöidyillä ja käsitellyillä terästuotteilla parannamme asiakkaidemme tuotantoprosessien kannattavuutta. Materiaali- ja lämpökäsittelyosaamisellamme tuemme asiakkaidemme tuotekehitystyötä. Tarjoamme teräkset, erilaiset leikkauspalvelut, lämpökäsittelyt, varastointi- ja kuljetuspalvelut toimitusvarmasti – kaikki samasta yrityksestä.

    Teräksestä kilpailukykyä

SELLU- JA PAPERITEOLLISUUS

Parannamme sellu- ja paperiteollisuutta palvelevien asiakkaidemme hintakilpailukykyä markkinoilla tarjoamalla kustannustehokkaita ratkaisuja toimittamiemme erikoisterästen, takeiden, valujen ja profiilien avulla.

Tarjoamme

  • korkealaatuiset tuotteet
  • leikkauksen, lämpökäsittelyn ja kuljetuksen
  • vankan materiaaliosaamisen
  • asiakaskohtaisen varastointipalvelun

RATKAISUJA SELLU- JA PAPERITEOLLISUUTEEN

Sellu- ja paperiteollisuus tarvitsee toimivia huolto-organisaatioita ja tehokkaita alihankkijoita, jotka pyrkivät aina huippulaatuun ja kilpailukykyiseen hintaan. Tuotantoketjuissa jokainen prosessivaihe on optimoitu. Koneen jokaisen komponentin on toimittava asianmukaisesti.

Pystymme pidemmälle jalostettujen tuotteidemme kuten muototakeiden, valujen ja valssattujen renkaiden avulla tarjoamaan kustannustehokkaammaan vaihtoehdon valmistaa erilaisia komponentteja. Komponentin koneistustarve vähenee huomattavasti, mikä vähentää kustannuksia. Asiantuntemuksemme avulla löydät tarpeeseesi optimaalisimman materiaalin ja lämpökäsittelyn. Tarjoamme käyttöösi laajan lämpökäsittelyvalikoimamme ja materiaalivarastomme sekä leikkaus- ja kuljetuspalvelumme, jotka edesauttavat toimitus- ja kilpailukykyäsi.

Tuotteemme ja palvelumme sellu- ja paperiteollisuuteen

Tuotteemme

- takeet
- valut
- erikoisteräkset
- akselit
- profiilit
- pinnoitusjauheet

Palvelumme

- leikkaus- ja sahauspalvelut
- lämpökäsittelyt
- kuljetuspalvelut