• Teräksestä kilpailukykyä

    Oikein valituilla, asiakkaiden tarpeisiin räätälöidyillä ja käsitellyillä terästuotteilla parannamme asiakkaidemme tuotantoprosessien kannattavuutta. Materiaali- ja lämpökäsittelyosaamisellamme tuemme asiakkaidemme tuotekehitystyötä. Tarjoamme teräkset, erilaiset leikkauspalvelut, lämpökäsittelyt, varastointi- ja kuljetuspalvelut toimitusvarmasti – kaikki samasta yrityksestä.

    Teräksestä kilpailukykyä

TYÖKALUVALMISTAJAT

Työkaluvalmistajana saat meiltä käyttökohteeseesi optimaalisen teräsmateriaalin oikeaan kokoon sahattuna tai vesileikattuna. Koneistuksen jälkeen lämpökäsittelemme komponentin omassa karkaisimossamme. Ilman asiantuntevaa lämpökäsittelyä työkaluteräs menettää kulutuskestävyyttään. Työkaluterästemme karkaisu on huippuluokkaa.

Tarjoamme

  • korkealaatuiset, tunnetut materiaalit laajasta valikoimasta
  • vankan materiaaliosaamisen
  • sahaukset, vesileikkaukset, lämpökäsittelyt ja kuljetukset
  • express-toimitukset jopa samana päivänä

RATKAISUJA TYÖKALUVALMISTAJILLE

Osaavat myyjämme ja metallurgimme pystyvät suosittelemaan käyttö- ja jalostusominaisuuksiltaan sopivampia teräsmateriaaleja ja käsittelyä. Avullamme voit valmistaa tuotteen, joka vastaa optimaalisimpia materiaaleja ja lämpökäsittelyjä.

Pyrimme tuottamaan kullekin asiakkaallemme kustannussäästöä palveluidemme avulla. Kehitämme jatkuvasti työkaluvalmistajien arvostamia karkaisimopalvelujamme, -prosessejamme ja -tekniikoitamme. Pystymme lämpökäsittelemään myös pieniä eriä lyhyillä toimitusajoilla.

Tuotteemme ja palvelumme työkaluvalmistajille

Tuotteemme

- työkaluteräkset
- pulveriteräkset
- Toolox-teräkset

Palvelumme

- sahaus- ja leikkauspalvelut
- lämpökäsittelyt
- kuljetuspalvelut