• Teräksellä tulokseen jo vuodesta 1932

    Stén & Co Oy Ab on suomalainen perheyritys, jolla on pitkä kokemus työkaluterästen ja muiden erikoisterästen kaupasta ja lämpökäsittelystä.

    Teräksellä tulokseen jo vuodesta 1932

Stén & Co Oy Ab ostaa Algol Technicsin metalliliiketoiminnan

Jenni Stén, 17.8.2022

Stén & Co Oy Ab on ostanut Algol Technicsin erikoismetallien maahantuonnista ja myynnistä muodostuvan liiketoimintakokonaisuuden 16.8.2022. Liiketoimintakauppa vahvistaa Stén & Co Oy Ab:n myyntiryhmän asiantuntemusta ja kasvattaa tuotevalikoimaa mm. erikoismetallien osalta. 

Liiketoimintakaupassa siirtyvät mm. liiketoimintaan liittyvät sopimukset, tilauskanta, vaihto-omaisuus ja henkilöstö. Kaupan myötä metalliliiketoiminnan myyntipäällikkö Antti Siltanen siirtyy Stén & Co Oy Ab:n palvelukseen.
Liiketoimintakaupan tavoitteena on kehittää yritystä ja sen palveluja entisestään. ”Uskomme asiakkaiden hyötyvän laajenevasta tuotevalikoimasta sekä yhdistymisen tuomasta synergiasta”, sanoo Stén & Co Oy Ab:n toimitusjohtaja Jaakko Stén.  

Algol Technics on teollisuuden kumppani ja materiaalinkäsittelyn asiantuntija. Se osa suomalaista Algol-konsernia, jolla on pitkä kokemusta kansainvälisestä kaupasta. 


LISÄTIETOJA
Stén & Co Oy Ab 
Jaakko Stén, toimitusjohtaja
050 385 8983, jaakko.sten a sten.fi