• Teräksellä tulokseen jo vuodesta 1932

    Stén & Co Oy Ab on suomalainen perheyritys, jolla on pitkä kokemus työkaluterästen ja muiden erikoisterästen kaupasta ja lämpökäsittelystä.

    Teräksellä tulokseen jo vuodesta 1932

Etsimme kesätyöntekijöitä

Jenni Stén, 25.1.2023

Hae meille
Haemme Ilvesvuoren teräspalvelukeskukseen kesäksi kesätyöntekijöitä varasto- ja logistiikkatoimintoihin ajalle 2.5.2023 - 31.8.2023 tai sopimuksen mukaan. 
Työpaikkoja on Stén & Co Oy Ab:n puolella 2 ja Kimet Oy:n puolella 4.

Tarjoamme sinulle
Varasto- ja logistiikkatoiminnoissa työnkuva on monipuolinen. Kesätyöntekijän työtehtäviin kuuluvat hakijan kykyjen mukaan kaikki varaston työtehtävät kuten kuormien lastaus ja purku trukeilla, inventointi, hyllytys, keräily, terästen sahaukset sekä kiinteistön hoitoon liittyvät tehtävät. 
Kimet Oy:llä työskennellään aamu- ja iltavuorossa. Sten & Co Oy:llä työskennellään päivävuorossa.

Odotamme sinulta
Kesätyöntekijän on oltava vähintään 18 vuotta täyttänyt. Työtehtävässä onnistuu parhaiten, kun on reipas eikä pelkää tarttua itselle uusiin töihin. Lisäksi on hyvä olla oma-aloitteinen. Työpaikan sijainnin vuoksi sinulla on hyvä olla oma auto.


Lisätietoja antaa
Varastopäällikkö
Niklas Oinonen
040 095 7982
etunimi.sukunimi a kimet.fi

Voit hakea kesätöitä lähettämällä hakemuksen sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi a sten.fi tai täyttämällä lomakkeen kotisivujen meille töihin  -osiossa. Halutessasi voit myös lähettää linkin videohakemukseen. 
Hae viimeistään 28.2.2023 mennessä. Valinnat pyritään tekemään mahdollisimman pian hakuajan päättymisen jälkeen.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.