Juho Koskinen Stén-konsernin toimitusjohtajaksi

Stén & Co Oy Ab:n hallitus on nimittänyt diplomi-insinööri Juho Koskisen yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi. Koskisella on pitkä ja monipuolinen kokemus vaativista johtotehtävistä. Viimeisimpänä hän on toiminut Lahti Precision Oy:n toimitusjohtajana, jossa hän onnistui merkittävästi parantamaan yrityksen kannattavuutta ja strategista suuntaa. Koskinen aloittaa tehtävässään elokuussa.

”Olen innoissani päästessäni johtamaan Stén & Co Oy Ab -konsernia, perinteikästä, voimakkaasti kasvanutta perheyhtiökokonaisuutta. Uskon, että mukana tuomani monipuolinen teollinen kokemukseni auttaa osaltaan kasvattamaan yhtiötä lähivuosina entistäkin vahvemmaksi. Odotan malttamattomana, että pääsen elokuussa tositoimiin Sténin ammattilaisten, asiakkaiden ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa”, kertoo tuleva konsernin toimitusjohtaja Juho Koskinen.

Koskisella on vahva tausta liiketoiminnan strategisessa johtamisessa ja kehittämisessä. Tämä tekee hänestä erinomaisen valinnan Stén-konsernin toimitusjohtajaksi.

”Odotamme Juhon tuovan kokemuksellaan vakaaseen perheyritykseemme strategista näkemystä sekä kykyä johtaa loistavaa henkilöstöämme kohti tulevia tavoitteita. Mukavaa päästä tekemään yhteistyötä konsernimme kehittämisessä”, toteaa Stén & Co Oy Ab:n hallituksen puheenjohtaja Sirje Stén.

Stén & Co Oy Ab on suomalainen perheyritys, jolla on yli 90 vuoden vankka historia teräskaupassa. Yhtiön tytäryhtiöitä ovat Sten Teräs Oy, Kimet Oy sekä Virossa toimiva Stén & Co Oü. Yhdessä nämä yritykset muodostavat Stén-konsernin, jonka liikevaihto ylittää 60 miljoonaa euroa ja joka työllistää lähes 100 teräsammattilaista niin Suomessa kuin Baltian alueella.

 Lisätietoja:

Sirje Stén, hallituksen puheenjohtaja
sirje.sten@sten.fi
Stén & Co Oy Ab

Lue myös